Garantieregeling

Als je shutters gaat kopen dan betekent dat vaak dat je een aardige investering moet doen. Het is daarom verstandig om te kijken naar de garantieregeling. Hoe lang heb je garantie op de shutters? En onder welke voorwaarden? Moet je de shutters bijvoorbeeld door een vakman laten plaatsen? Of zijn er tal van andere voorwaarden om de shutters te laten plaatsen om aanspraak te kunnen maken op de garantieregeling?

Laat je vooraf informeren over de garantieregeling

Het is goed om je vooraf te laten informeren over de voorwaarden van de garantieregeling. Vraag ook altijd om een garantiecertificaat. En bewaar daarnaast de originele factuur altijd goed. Het is belangrijk om de garantievoorwaarden ook goed door te nemen. Lees ze voordat je tot de aankoop van de shutters overgaat.

Hoe lang geldt de garantieregeling?

In de regel heb je recht op een tot twee jaar garantie op je shutters. Informeer hier echter naar voordat je de shutters gaat kopen. Je kunt er op die manier met nog meer plezier van genieten. En dat is toch eigenlijk waar het uiteindelijk allemaal om draait? Het is belangrijk om vele jaren te gaan genieten van de nieuwe shutters welke vele jaren voor je ramen zullen hangen!

Garantie op het plaatsen?

Vaak krijg je alleen garantie op de shutters zelf. Je kunt de shutters laten plaatsen door een vakman. Met hem (of haar) kun je dan nog over de garantie van het plaatsen van de shutters praten.

Wat kosten shutters op maat?

Wil je weten wat jij moet betalen voor je nieuwe shutters? Dan kun je het beste offertes aanvragen bij experts in je regio. Shutter bedrijven met jarenlange ervaring kunnen je te woord staan en deskundig advies geven. Zo is het mogelijk om het aanbod te vergelijken en de prijzen naast elkaar te leggen. En betaal je dus nooit teveel voor je nieuwe shutters. Vraag direct gratis offertes op via onze offerte service.

Bekijk ook deze pagina’s:

Shutters
Shutters kopen
Shutters prijzen
Shutters voordelen
Shutters offertes